ikona

Izjava o privatnosti

Ova Pravila privatnosti opisuju kako restore-virginity.com ("web mjesto") prikuplja, koristi i otkriva vaše osobne podatke kada posjetite ili obavite kupnju na web mjestu.

Prikupljanje osobnih podataka

Kada posjetite web mjesto, prikupljamo određene podatke o vašem uređaju, vašoj interakciji s web mjestom i podatke potrebne za obradu vaših kupnji. Također možemo prikupiti dodatne podatke ako nas kontaktirate za korisničku podršku. U ovom Pravilniku o privatnosti sve podatke koji jedinstveno mogu identificirati pojedinca (uključujući podatke u nastavku) nazivamo „Osobnim podacima“. Pogledajte popis u nastavku za više informacija o tome koje osobne podatke prikupljamo i zašto.

Informacije o uređaju

  • Primjeri prikupljenih osobnih podataka: inačici web preglednika, IP adresi, vremenskoj zoni, podacima o kolačićima, koje web stranice ili proizvode pregledavate, pojmovima za pretraživanje i načinu interakcije s web mjestom.
  • Svrha sakupljanja: da biste učitali web mjesto točno za vas i izvršili analitiku korištenja web mjesta radi optimizacije našeg web mjesta.
  • Izvor kolekcije: Prikuplja se automatski kada pristupite našem web mjestu pomoću kolačića, datoteka dnevnika, web svjetionika, oznaka ili piksela
  • Objavljivanje u poslovne svrhe: podijeljeno s našim procesorom Shopify i Paypal.

Informacije za narudžbu

  • Primjeri prikupljenih osobnih podataka: ime, adresu za naplatu, adresu za dostavu, podatke o plaćanju (uključujući brojeve kreditnih kartica), adresu e -pošte i telefonski broj.
  • Svrha sakupljanja: pružiti vam proizvode ili usluge za ispunjavanje našeg ugovora, obraditi vaše podatke o plaćanju, organizirati otpremu i dostaviti vam račune i / ili potvrde narudžbe, komunicirati s vama, provjeriti naše narudžbe na potencijalni rizik ili prijevaru i kada su u skladu uz postavke koje ste podijelili s nama, pružit će vam informacije ili oglašavanje u vezi s našim proizvodima ili uslugama.
  • Izvor kolekcije: prikupljeni od vas.
  • Objavljivanje u poslovne svrhe: podijeljeno s našim procesorom Shopify i Paypal.

Informacije o korisničkoj podršci 

  • Svrha sakupljanja: pružiti korisničku podršku.
  • Izvor kolekcije: prikupljeni od vas.

Maloljetnici

Web mjesto nije namijenjeno osobama mlađim od [18]. Osobne podatke ne prikupljamo namjerno od djece. Ako ste roditelj ili skrbnik i smatrate da nam je vaše dijete pružilo osobne podatke, kontaktirajte nas na donju adresu i zatražite brisanje.

Dijeljenje osobnih podataka

Dijelimo vaše osobne podatke s pružateljima usluga kako bi nam pomogli u pružanju naših usluga i ispunjavanju naših ugovora s vama, kao što je gore opisano. Na primjer:

  • Shopify koristimo za napajanje naše internetske trgovine. Više o tome kako Shopify koristi vaše osobne podatke možete pročitati ovdje: https://www.shopify.com/legal/privacy.
  • Vaše osobne podatke možemo dijeliti u skladu s važećim zakonima i propisima, odgovoriti na sudski poziv, nalog za pretres ili drugi zakoniti zahtjev za informacijama koje primamo ili na drugi način zaštititi svoja prava.
  • Bihevioralno oglašavanje

Kao što je gore opisano, vaše osobne podatke koristimo kako bismo vam pružili ciljane oglase ili marketinške komunikacije za koje vjerujemo da bi vas mogle zanimati. Na primjer:

  • Koristimo Google Analytics kako bi nam pomogao da shvatimo kako naši kupci koriste Web stranicu. Ovdje možete pročitati više o tome kako Google koristi vaše osobne podatke: https://policies.google.com/privacy?hl=en. Google Analytics također možete isključiti ovdje: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  • Podijelimo informacije o vašoj upotrebi web mjesta, vašim kupnjama i vašoj interakciji s našim oglasima na drugim web stranicama s našim oglašivačkim partnerima. Neke od ovih podataka prikupljamo i dijelimo izravno s našim oglašivačkim partnerima, au nekim slučajevima i korištenjem kolačića ili drugih sličnih tehnologija (na što možete pristati, ovisno o vašem mjestu).

Za više informacija o tome kako ciljano oglašavanje djeluje, posjetite obrazovnu stranicu Network Advertising Initiative (NAI) na http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Možete isključiti ciljano oglašavanje putem:

Osim toga, neke od tih usluga možete isključiti ako posjetite portal za isključivanje Digital Advertising Alliance na: http://optout.aboutads.info/.

Korištenje osobnih podataka

Vaše osobne podatke koristimo da bismo vam pružili naše usluge, što uključuje: nuđenje proizvoda na prodaju, obradu plaćanja, otpremu i ispunjavanje vaše narudžbe te redovito informiranje o novim proizvodima, uslugama i ponudama.

Zakonska osnova

U skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka („GDPR“), ako ste stanovnik Europskog gospodarskog prostora („EEA“), vaše osobne podatke obrađujemo na sljedećim zakonitim osnovama:

  • Vaš pristanak;
  • Izvršenje ugovora između vas i web mjesta;
  • Poštivanje naših zakonskih obveza;
  • Da zaštitite svoje vitalne interese;
  • Izvršiti zadatak koji se provodi u javnom interesu;
  • Za naše legitimne interese, koji ne prevladavaju vaša temeljna prava i slobode.

Zadržavanje

Kada napravite narudžbu putem web stranice, zadržat ćemo vaše osobne podatke za našu evidenciju, osim ako i dok ne zatražite da te podatke izbrišemo. Za više informacija o vašem pravu na brisanje, pogledajte odjeljak "Vaša prava" u nastavku.

Automatsko donošenje odluka

Ako ste rezident EGP-a, imate pravo prigovoriti obradi koja se temelji isključivo na automatiziranom donošenju odluka (što uključuje profiliranje), kada to donošenje odluka ima pravni učinak na vas ili na drugi način značajno utječe na vas.

We [NE / NE] sudjelovati u potpuno automatiziranom donošenju odluka koje imaju pravni ili na drugi način značajan učinak pomoću podataka kupaca.

Naš procesor Shopify koristi ograničeno automatizirano donošenje odluka kako bi spriječio prijevaru koja nema pravni ili drugi značajni učinak na vas.

Usluge koje uključuju elemente automatiziranog odlučivanja uključuju:

  • Privremeni popis IP adresa povezanih s ponovljenim neuspjelim transakcijama. Ovaj se denylist zadržava mali broj sati.
  • Privremeni popis popisa kreditnih kartica povezanih s popisa IP adresa. Ovaj denylist zadržava se mali broj dana.


    Vaša prava

    GDPR

    Ako ste stanovnik EGP-a, imate pravo pristupiti osobnim podacima koje imamo o vama, prenijeti ih na novu uslugu i zatražiti da se vaši osobni podaci isprave, ažuriraju ili izbrišu. Ako želite ostvariti ta prava, kontaktirajte nas putem dolje navedenih podataka za kontakt

    Vaši će se osobni podaci u početku obrađivati ​​u Irskoj, a zatim će se prenositi izvan Europe na pohranu i daljnju obradu, uključujući Kanadu i Sjedinjene Države. Za više informacija o tome kako su prijenosi podataka u skladu s GDPR-om, pogledajte Shopify-jevu GDPR bijelu knjigu: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

    CCPA

    Ako ste stanovnik Kalifornije, imate pravo pristupiti Osobnim podacima koje imamo o vama (poznat i kao 'Pravo na znanje'), prenijeti ih na novu uslugu i zatražiti ispravku vaših osobnih podataka , ažurirano ili izbrisano. Ako želite ostvariti ta prava, kontaktirajte nas putem dolje navedenih podataka za kontakt.

    Ako želite imenovati ovlaštenog agenta koji će u vaše ime podnijeti ove zahtjeve, kontaktirajte nas na dolje navedenoj adresi.

    Kolačići

    Kolačić je mala količina podataka koja se preuzima na vaše računalo ili uređaj kada posjetite našu web stranicu. Koristimo brojne različite kolačiće, uključujući funkcionalne, izvedbene, reklamne i društvene medije ili sadržajne kolačiće. Kolačići poboljšavaju vaše iskustvo pregledavanja dopuštajući web mjestu da pamti vaše radnje i preferencije (poput prijave i odabira regije). To znači da ne morate ponovo unositi ove podatke svaki put kad se vratite na stranicu ili pregledavate s jedne stranice na drugu. Kolačići također pružaju informacije o tome kako ljudi koriste web stranicu, na primjer jesu li ih prvi puta u posjetu ili su česti posjetitelji.

    Sljedeće kolačiće koristimo za optimizaciju vašeg iskustva na našoj web stranici i za pružanje naših usluga.

    Kolačići potrebni za funkcioniranje trgovine

    Ime i Prezime funkcija
    _daleko Koristi se u vezi s pristupom administratoru.
    _sigurna_sesija_id Koristi se u vezi s navigacijom kroz izlog.
    kolica Koristi se u vezi s košaricom.
    kolica_znak Koristi se u vezi s naplati.
    kolica_ts Koristi se u vezi s naplati.
    checkout_token Koristi se u vezi s naplati.
    tajna Koristi se u vezi s naplati.
    siguran_customer_sig Koristi se u vezi s prijavom korisnika.
    storefront_digest Koristi se u vezi s prijavom korisnika.
    _shopify_u Koristi se za olakšavanje ažuriranja podataka o korisničkom računu.

    Izvješćivanje i Analytics

    Ime i Prezime funkcija
    _praćenje_privole Postavke praćenja.
    _odredišna stranica Pratite odredišne ​​stranice
    _podrijetlo_preporučitelj Pratite odredišne ​​stranice
    _s Iskoristite analitiku.
    _shopify_fs Iskoristite analitiku.
    _shopify_s Iskoristite analitiku.
    _shopify_sa_p Shopify analitika koja se odnosi na marketing i preporuke.
    _shopify_h_t Shopify analitika koja se odnosi na marketing i preporuke.
    _shopify_y Iskoristite analitiku.
    _y Iskoristite analitiku.

    Duljina vremena na kojem kolačić ostaje na vašem računalu ili mobilnom uređaju ovisi o tome je li to "trajni" ili "sesijski" kolačić. Kolačići sesije traju dok ne prestanete pregledavati, a trajni kolačići traju dok ne isteknu ili se izbrišu. Većina kolačića koje koristimo trajni su i istječu između 30 minuta i dvije godine od datuma preuzimanja na vaš uređaj.

    Kolačićima možete upravljati i upravljati na razne načine. Imajte na umu da uklanjanje ili blokiranje kolačića može negativno utjecati na vaše korisničko iskustvo i dijelovi naše web stranice možda više neće biti u potpunosti dostupni.

    Većina preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali vi možete odabrati želite li prihvatiti kolačiće putem kontrola preglednika, koje se često nalaze u izborniku "Alati" ili "Postavke" vašeg preglednika. Za više informacija o tome kako izmijeniti postavke preglednika ili kako blokirati, upravljati ili filtrirati kolačiće možete pronaći u datoteci pomoći vašeg preglednika ili putem web stranica kao što su www.allaboutcookies.org.

    Uz to, imajte na umu da blokiranje kolačića možda neće u potpunosti spriječiti način na koji dijelimo podatke s trećim stranama, poput naših oglašivačkih partnera. Da biste ostvarili svoja prava ili onemogućili određenu upotrebu vaših podataka od strane ovih strana, slijedite upute u gore navedenom odjeljku "Oglašavanje putem ponašanja".

    Ne Pratite

    Imajte na umu da, budući da u industriji ne postoji dosljedno razumijevanje kako odgovoriti na signale "Ne prati", ne mijenjamo našu praksu prikupljanja podataka i upotrebe kada otkrijemo takav signal iz vašeg preglednika.

    Promjene

    Ova Pravila o privatnosti možemo povremeno ažurirati kako bismo odražavali, na primjer, promjene u našoj praksi ili iz drugih operativnih, pravnih ili regulatornih razloga.

    Kontakt

    Za više informacija o našoj praksi privatnosti, ako imate pitanja ili želite podnijeti žalbu, kontaktirajte nas e-poštom na [adresa e-pošte] ili poštom koristeći detalje navedene u nastavku:

    Njemačka kvaliteta Co, Ltd

    137 Moo 9, Banglamung, Chon Buri 20150, Tajland

    contact@ivirginal-yes.com